Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди
  Добредојдовте во NEXT COMPUTERS. Купувајте сега, платете при испорака! Производи на акција:
Featured Product

Соларен панел 280...

Само 10000 мкд

Solar Panel 280W Perlight Mono PV Module PLM-280M-60 Tolerance ± 0-3%. Voc 39.24V Isc 9.24A, Vmpp 31.64V Impp 8.85A No.of cells 60/156x156mm monocrystalline, 1640*992*40mm, low-iron tempered glass / 3.2mm. Temperature Coefficient: NOCT 45°C±2°C. Temperature coefficient of Isc 0.06%/°C. Temperature coefficient of Voc -0.34%/°C. Temperature coefficient of Pmax -0.45%/°C. Working temperature -40°C to 85°C. Qualification Test Parameters: Temperature cycling range -40~85. Humidity freeze, damp heat 85%RH. Static load front and back (e.g. wind) 2400 pa (50psf). Front loading (e.g. snow) 5400 pa (113psf). Hailstone impact 25mm ( 1 inch) at 23 m/s (52mph). No.of mounting holes 8, No.of waterspout 16. Power warranty: 25 years 80% power output

Наша препорака: