Упутство за купување ON-LINE
1. Изберете производ за кој сте заинтересирани:


2. Внесете комади (доколку нарачувате повеќе од еден) во Количина и изберете Во Кошничка:


3. Доколку нарачувате повеќе од еден изменете комади во Количина и изберете Потврди Количина.
Сега можете да продолжите со купување со избирање на производ од Група Производи и додавање во кошничка
или
изберете Кон Благајна >> :


4. Доколку веќе имате креирано ваш профил изберете го зборчето означено со црвена боја: овде
во спротивно внесете ја вашата Адреса на исорака во полињата како што следуват и изберете Потврди:


5. Следуваат информации за вкупен износ на наплата и
Адреса на плаќање која можете да ја промените доколку се разликува од Адреса на испорака
Изберете Потврди ја Нарачката:


6. Вашата нарачка е завршена со тоа што
ќе добиете e-mail порака за потврда, која ќе ги содржи деталите од нарачката:
Плаќате при испорака во готово или по накнадно издадена профактура. Превозните трошоци за било која дестинација во Македонија се наплаќаат по тежина (која може да варира спрема цената на нафтените деривати) изнесуваат:
до 1 кгр = 100 ден.
од 1 до 5 кгр = 150 ден.
од 5 до 20 кгр = 250 ден.
од 20 до 30 кгр = 400 ден.
Во цените е пресметан ДДВ!
За повеќе инфо обратете се на E-mail: info@in-next.com