Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet  za voda (li... VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet za voda (li... 7660 мкд
 
Image of VIVAX HOME ледомат IM-121T, Ka...
VIVAX HOME ледомат IM-121T, Ka...


VIVAX HOME ledomat IM-121T, Kapacitet za vodu (litri) 2.4, Kapacitet: 12kg/den, резервоар за лед 0.7 кг, индикатор висина на вода во резервоарот, индикатор ниво на лед во резервоарот, циклус на правење лед 6 до 7 минути, 9 коцки по циклус.

Гаранција: 12 месеци

Цена: 7660 мкд Количина:


Повеќе слики:

Image of 3281 Image of 3282 Image of 3283