Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet  za voda (li... VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet za voda (li... 7660 мкд
 
Image of Notebook Universal Car Power A...
Notebook Universal Car Power A...


Notebook Universal Car Power Adapter 80W NPA-DC1. * Provides power supply to a wide range of notebooks while you are in your car * Overload, short circuit and overheat protection Specifications: * Input voltage range: DC 11V...14V. * Adaptor net weight: 200g (with all the cables) * Dimensions: 89x57.5x31mm (LxWxH) * Output voltage: 15V/16V/18V/19V/20V DC at 4A max or 22V/24V DC at 3.3A max * Output power: 80W (max) * Overload protection: 10A * Short circuit protection * Input power cord length: 350mm * Output power cord length: 1.4m Package contents: * Universal notebook power adaptor * Power tips set * User manual

Гаранција: 12 месеци

Цена: 820 мкд Количина:


Повеќе слики:

Image of 1852