Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... 35000 мкд 33.250 мкд!
 
Image of Соларен Панел 125W PLM-125M/12...
Соларен Панел 125W PLM-125M/12...


Solar Panel Perlight Poly PV Module PLM-125P-36 Tolerance±3%. Voc 22.1V Isc7.61A Vmp 18.0V Imp 6.94A No.of cells 36. 1240*676*35mm

Гаранција: 36 месеци

Цена: 7290 мкд Количина:


Повеќе слики:

Image of 2683 Image of 2684 Image of 2685Производи за кои исто така би можело да бидете заинтересирани: