Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... 35000 мкд 33.250 мкд!
 
Image of Систем за наводнување, пумпа 2...
Систем за наводнување, пумпа 2...


Систем за наводнување, пумпа 270W (3SPST1.5/95-D24/270) + 560W (2x280W) моно соларни панели до 95 метри длабочина, за земјоделство, max 1.5 m3/h (25 L/m), пумпата (со должина од 49cm, пречник 7,5cm и тежина од 6kg, outlet 0.75 inch) работи на 24 волти и два монокристал соларни панели со снага од 560 вати, (2x280W, 1640*992*40mm) + сензори за уклучување/исклучување при највисоко и најниско ниво на вода. Започнува со работа со првите сончеви зраци, без додатни трошоци, идеално за систем кап по кап.

Гаранција: 12 месеци

Цена: 49990 мкд Количина:


Повеќе слики:

Image of 2910 Image of 2988Производи за кои исто така би можело да бидете заинтересирани: