Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of Соларен панел 280W Perlight Mono PV Module
PLM-28... Соларен панел 280W Perlight Mono PV Module PLM-28... 10000 мкд
 
Image of Систем за наводнување, пумпа 5...
Систем за наводнување, пумпа 5...


Соларен систем за наводнување, Водна пумпа 500W (+ моно соларни панели) 4SPS3/60-D36/500, 60 метри длабочина, погодна за во земјоделството, max 3.0 m3/h (50 L/m), димензии: 95mm пречник, 580 mm висина, outlet 1 inch, тежина 10 kg, работи на 36 волти и соларни панели со снага од 750 вати (во пакет со 3x280W=840W монокристали, 1640*992*40mm или 6 панели од 120W/18V, 1240*676*35mm). Започнува со работа со првите сончеви зраци и цел ден напојува водена пумпа.

Гаранција: 12 месеци

Цена: 67000 мкд

Сега само за 53.600 мкд!
Количина:


Повеќе слики:

Image of 2913 Image of 2992Производи за кои исто така би можело да бидете заинтересирани: