Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... 35000 мкд 33.250 мкд!
 
Image of Соларен систем 2240W ON-GRID, ...
Соларен систем 2240W ON-GRID, ...


Соларен систем 2240W ON-GRID, бизнис+домашен комплет. Плаќањето на скапа електрична енергија во вашиот бизнис објект или куќа веќе е минато, затоа сега е достапен системот за производство на електрична енергија со помош на сончеви панели. Соларен систем 2240W ON-GRID, комплет за фотонапонска мини централа во вашата куќа или погон во кој спаѓа 8 моно соларни панели од по 280W + еден 2kw ON-GRID инвертер кој се приклучува на постоечката ел.мрежа. Можно е да се постават повеке системи паралелно за повеќе ел.енергија, на пример три системи би дале 6 KW. Инвестицијата се враќа за 1 до 3 години во зависност од вашата потрошувачка. (сега и можност за плакање на кредит)

Гаранција: 12 месеци

Цена: 111000 мкд Количина:


Повеќе слики:

Image of 3296Производи за кои исто така би можело да бидете заинтересирани: