Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... 35000 мкд 33.250 мкд!
 
Image of Мопед на струја 
 •Марка: PCF...
Мопед на струја •Марка: PCF...


Мопед на струја •Марка: PCFGSL •Certification:CE •Дестинација со едно полнење: 31 – 60 км •Конструкција: Алуминиум •Батерија: Литиумска Батерија •Моќност: >500W •Тип: 2 тркала •Максимална брзина: 30-50 км/ч •Волтажа на батерија: 60V •Front and rear suspension:Optional •Предно и Задно светло

Гаранција: 12 месеци

Цена: 42780 мкд Количина:


Повеќе слики:

Image of 3586 Image of 3587 Image of 3588 Image of 3589 Image of 3590 Image of 3591