Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... Hibrid On-Grid 2000W MPPT solar grid tie inverter ... 35000 мкд 33.250 мкд!
 
Image of Соларен колектор Filasol за то...
Соларен колектор Filasol за то...


Соларен систем за топла вода 148 литри фарбан- Filasol, без монтажа, автоматика TK8-A и сонда, електричен греач 2kW со термичка заштита, електромагнетен вентил, магнезиумска цевка против бигор, држач за поставување на кров, 3 метра грејна жица против замрзнување, вакум туби.

Гаранција: 12 месеци

Цена: 13000 мкд Количина: