Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet  za voda (li... VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet za voda (li... 7660 мкд
 
Image of PCI Express PCI-E x1 to PCI-E ...
PCI Express PCI-E x1 to PCI-E ...


PCI Express PCI-E x1 to PCI-E x16 Riser Card Extender with SATA to 6 Pin / USB 3.0 Cable. Dedicated for Bitcoin and other Cryptocurrencies mining. · High quality. · PCI-E x1 to x16 Mining Machine Enhanced Extender Riser Adapter With Power Cable · With power cable and USB 3.0 cable, Stable anti-burn · More safer, more efficient, more practical · With 4x solid capacitors, making graphics power supply more stable and secure. · With SATA 15pin Male to 6pin power cable · PCI-E x16 slot with lock for easy removal and fixed graphics card, so that graphics will not fall from the slot. · Compatible with x1, x2, x4, x8, x16 card · USB length: 60cm Package List: 1 x PCI-E x16 Riser Board 1 x PCI-E x1 Adapter 1 x USB 3.0 Cable 1 x Power Cable

Цена: 630 мкд Количина: