Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of GeForce GTX 1060, OC edition (polovna)... GeForce GTX 1060, OC edition (polovna)... 14812 мкд 7.406 мкд!
 
Image of Hibrid On-Grid 2000W MPPT sola...
Hibrid On-Grid 2000W MPPT sola...


Хибриден 2000W MPPT solar grid tie inverter with limiter. Model SUN2000GTIL2-LCD, Maximum AC Output Power 2000W, AC Output Voltage Range 120/230V, AC Output Frequency Range 46Hz ~ 65Hz, Total Harmonic Distortion(THD) <5%, Power Factor >0.95, DC Input Voltage Range 44V ~ 90V, Output Current Waveform Pure Sine-wave, MPPT Function Yes, Over Current Protection Yes, Over Temperature Protection Yes, Reverse Polarity Protection Yes, Island Protection Yes, Stackable Yes, Size: 434*196*88mm, with battery discharge mode.

Гаранција: 12 месеци

Цена: 35000 мкд Количина:


Повеќе слики:

Image of 3805Производи за кои исто така би можело да бидете заинтересирани: