Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet  za voda (li... VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet za voda (li... 7660 мкд
 
Image of GIGABYTE PCI-E 8GB GE-FORCE GT...
GIGABYTE PCI-E 8GB GE-FORCE GT...


GIGABYTE PCI-E 8GB GE-FORCE GTX 1070. Powered by NVIDIA GeForce GTX 1070 Integrated with 8GB GDDR5 Memory 256-bit Memory interface Core Clock: OC mode boost Clock 1822 MHz, gaming mode boost Clock 1784 MHz Max digital resolution - 7680x4320@60hz Display connectors – DP1.4 x 3, HDMI 2.0b, dl-dvi-d NOTE: Measurement for the product is 15.7 x 9.3 x 3.5

Цена: 28000 мкд Количина: