Група Производи:
Лаптоп/Таблети/Мобилни
Компјутери
Монитор / Проектор
Мауси
Гејм Пад
Принтери
Слушалки
Тастатури
Графичка
ДВД
Батерии
Камери
Кутија
Матична плоча
Мемории
Мрежна опрема
Напојување
Процесори
Софтвер
Тонери
Хард Диск
Хартија
Звучници
Лаптоп Додатоци
Кабли
Маус пад
Звучна карта
УПС
ЦД-ДВД
Куќно Кино
Телевизори
Кулери
ПОС Опрема
Сервери
Климатизери
Компјутери половни рефурбишед
Мали Кујнски Апарати
Мобилни додатоци
Видео Надзор
Дронови
Кајаци и резервоари
Играчки за деца
Соларни Панели и опрема
Електрични велосипеди

Производи на акција:

Image of VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet  za voda (li... VIVAX HOME ледомат IM-121T, Kapacitet za voda (li... 7660 мкд
 
Image of 1000W 24V Interver with USB In...
1000W 24V Interver with USB In...


1000W 24V Interver with USB Interface Universal Sockets Switch Indicator Light Exhaust Fan Clamps. Max 1000W - continuous max 80%. • Input voltage: 21-30 V DC • Output voltage: 210V - 240V AC • Power rating: 1000W • Frequency: 50Hz • On/Off switch control the fan • Automatic Thermal Shutdown • Overload Protection • Extra Surge Capacity • Low Battery Alarm/Shut Off • Reverse Polarity Protection • Size: ~18.5 x 9.5 x 5.5 cm • Weight: 1050g

Цена: 3990 мкд Количина:


Повеќе слики:

Image of 3771 Image of 3772